Konditorejas studijas - Swiss Education Group - Latvia

Konditorejas studijas

Šveices konditorejas un šokolādes mākslas diploms, mūsu konditorejas studijas:

Konditorejas studijas

Apgūsiet pasaules līmeņa konditorejas programmu Šveices kulinārijas mākslas akadēmijā!

Šveices konditorejas un šokolādes mākslas diploma programma ir intensīvas konditorejas studijas: Lai studētu, nav nepieciešamas iepriekšējas zināšanas, taču nepieciešama kaislība uz konditoreju un vēlme to padarīt par savu karjeru nākotnē. Ja jums jau ir pieredze, atsevišķi kursi jums var tikt ieskaitīti. Sazinieties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju šeit.

Studijas ilgst trīs atsevišķus semestrus pa 3 mēnešiem Lucernas pilsētā. Varat studēt vienu, divus vai trīs semestrus – atkarībā no saviem mērķiem un tā, ko vēlaties iegūt savās studijās.  Lekcijas tiek kombinētas ar 6–12 mēnešu ilgu starptautisku apmaksātu praksi.

  • I semestris paredzēts tradicionālām ceptu izstrādājumu un konditorejas studijām, visvairāk uzmanības veltot maizei, cepumiem, kūkām, tortēm un sāļiem pildījumiem. Pēc 1 semestra iegūsiet Certificate in Pastry & Baking (Konditorejas izstrādājumu un cepšanas sertifikātu).
  • II semestrī mācās restorānu konditoreju: karsto, auksto un saldēto šķīvī pasniedzamo desertu gatavošanu, šokolādes mākslu, pildītu konfekšu, trifeļu un sarežģītu toršu gatavošanu. Iemācīsieties izstrādāt arī vegānisku ēdienu receptes un ēdienu receptes bez glutēna. Pēc II semestra saņemsiet Diploma in Pastry & Chocolate Arts (Konditorejas izstrādājumu un šokolādes mākslas diplomu). Tad veiksiet pirmo sešu mēnešu ilguma praksi.
  • III semestrī mācās māksliniecisko meistarību, visvairāk uzmanības veltot saldām skulptūrām, specializētām cukura tehnikām, šokolādes skulptūrām un konkursam, kurā iepazīsieties ar profesionālām sacensībām. Pēc šā semestra jums atkal būs sešu mēnešu ilga starptautiska apmaksāta prakse, jūs iegūsiet Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts (Šveices lielo konditorejas un šokolādes mākslas diplomu).
Reģistrējieties atvērto durvju dienām Šveicē

Pasaules līmeņa prakse sniedz studentiem iespēju sākt veiksmīgu konditorejas meistara karjeru dārgā biznesā visā pasaulē. Parasti izvēlas Šveici, Londonu, Itāliju, Beļģiju un Honkongu. Studijas notiek mazās grupās, pasniedzēji un studenti cieši sadarbojas.

Tas ir ļoti svarīgi, izkopjot studentu radošumu konditorejas nozarē. Prakses laikā skolas augstas klases restorānā tiek iegūta nepieciešamā pieredze pirms starptautiskās prakses uzsākšanas.

Šveices kulinārijas mākslas akadēmija sniedz vispusīgu izglītību konditorejā un sagatavo profesionālajai karjerai. Paralēli studijām skolās rīkojam ekskursijas uz restorāniem, vīna ražošanas saimniecībām, apmeklējam pārtikas produktu ražotājus, gadatirgus un gastronomijas pasākumus.

Pieteikuma dokumenti:

  • aizpildīta pieteikuma veidlapa;
  • CV;
  • motivācijas vēstule;
  • pases kopija.
Sazinieties ar mums un uzziniet vairāk!