Kulinārijas māksla – bakalaura grāds - Swiss Education Group - Latvia

Kulinārijas māksla – bakalaura grāds

Iegūstiet kulinārijas mākslas bakalaura grādu

Kulinārijas māksla – bakalaura grāds

Pasaules līmeņa pavāru studijas ar teoriju un praksi. Šveices kulinārijas mākslas akadēmijā tiek sagatavoti rītdienas šefpavāri – zvaigznes.

Studentiem tiek sniegta kompleksa šefpavāra izglītība, sākot no tradicionāliem kulinārijas pamatiem līdz starptautiskiem augstas klases restorāniem, “fine-dining”, metodēm. Komandas gars un radošums ir studentu audzināšanas atslēgvārdi.

Šefpavāra studiju programma sniedz studentiem zināšanas, izpratni un “sesto prātu”, kas nepieciešams, lai uzsāktu veiksmīgu kulinārijas mākslas karjeru. Noslēguma eksāmena laikā studentam lūdz demonstrēt jaunas idejas, izstrādājot un sagatavojot savu kulinārijas koncepciju. Tā kā studijas notiek mazās grupās, pasniedzēji un studenti cieši sadarbojas, studentiem individuāli tiek veltīts daudz uzmanības, kas nepieciešams, lai veidotos radoša šefpavāra individualitāte.

Praktizēšanās notiek skolas augstas klases restorānā, arī teorētisko studiju laikā tiek iegūta praktiskā pieredze, kas nepieciešama, lai labi sagatavotos pirms starptautiskās prakses semestra.

Šveices kulinārijas mākslas akadēmijā liela uzmanība veltīta studentu iespējām aktīvi pilnveidoties, lai kļūtu par profesionāliem šefpavāriem. Mācāmies ne tikai lekcijās auditorijās, bet arī rīkojam ekskursijas uz restorāniem, vīna ražošanas saimniecībām, apmeklējam pārtikas produktu ražotājus, gadatirgus un gastronomijas pasākumus. Šveices kulinārijas mākslas akadēmijas šefpavāru studijas un bakalaura studijas akreditētas Anglijas Dārbi universitātē.

Rakstiet mums

Šveices augstākās kulinārijas izglītības diploms – 2,5 gadi, no tiem – 1 gadu ilga prakse

Kulinārijas mākslas pamatstudiju laikā tiek apgūtas galvenās metodes, lai varētu pilnveidoties un kļūt par veiksmīgiem šefpavāriem starptautiskajā tirgū, kā arī progresīvas metodes, kas nepieciešamas, lai veidotu savu identitāti virtuvē – identitāti, kas vēlāk tiek pilnveidota gan akadēmiski, gan praksē visu dzīvi. Pirmajos divos gados paredzētas divas prakses visaugstākā pasaules līmeņa restorānos. Nereti studenti veic praksi pie pavāriem, kas saņēmuši vienu vai divas “Michelin” zvaigznes.

Kulinārijas mākslas bakalaura grāds – 3 gadi, no tiem 1 gads – prakse

Kad esat ieguvuši Šveices augstākās izglītības diplomu, jums ir iespēja turpināt studijas vēl divus teorētiskos semestrus pa 11 nedēļām, tā iegūstot bakalaura grādu. Šeit mēs mācāmies kulinārijas mākslu, gūstot iedvesmu no visām pasaules malām. Programmā ir arī līderības kurss, kas ir ļoti nozīmīgs, kad studenti uzsāk profesionālo darbību vai virtuves un restorānu biznesu. Šī pirmās pakāpes (bakalaura) studiju programma ir akreditēta Anglijas Dārbi universitātē.

Mēs piedāvājam arī īsāku pavāru mācību programmu, par kuru varat vairāk uzzināt šeit.

Pieteikuma dokumenti:

  • dokuments par vidējo izglītību;
  • CV;
  • pases kopija;
  • motivācijas vēstule.

Sazinieties ar mums