Šveices kulinārijas mākslas akadēmija ir viena no pasaulē labākajām kulinārijas un konditorejas skolām. Divas skolas studiju pilsētiņas Lucernā un Buvrē atrodas pašā Eiropas sirdī, itāliešu un franču kulinārijas tradīciju ielenkumā.
Programmu mērķis ir izkopt studentu prasmi novērtēt Eiropas ēdiena gatavošanas mākslu un apgūt mūsdienu tendences.
Konditorejas un kulinārijas studiju programmās praktiskie priekšmeti tiek saskaņoti ar vadības kursiem. Tiek darīts viss, lai izkoptu nākamo virtuves līderu īpašības. Studiju programmās iekļautas apmaksātas prakses, kuras studentiem ir iespējams veikt pasaules slavenākajos restorānos.
Jūs tas ieinteresēja? Rakstiet!
Teorijas, praktisko kursu un darba pieredzes apvienojums padziļina studentu teorētiskās zināšanas, praktiskās iemaņas, kas nepieciešamas, lai kļūtu par veiksmīgu starptautiska līmeņa šefpavāru vai konditoru.
Grupas ir mazas, pa 12 studentiem katrā grupā, tāpēc mūsu pieredzējušie pasniedzēji katram velta personisku uzmanību, kura ir nepieciešama, lai studenti virtuvē varētu pilnveidoties. Mēs piedāvājam starptautiskas konditoru un šefpavāru studijas ar vismodernākajām iespējām pašā Eiropas sirdī.
PASŪTIET INFORMĀCIJU
Skolas nozīmīgākie partneri, kuri sniedz iespēju studentiem mācīties no pasaules labākajiem šefpavāriem: